Steinlegging og muring

Belegningsstein, heller og kantstein

Ønsker du å piffe opp ditt uteareal?

Belegningsstein, heller og kantstein i betong uttrykker robusthet, styrke, miljøvennlighet og lang levetid. Mange hagearkitekter liker den aldringen eller patineringen som betongens overflate gjennomgår. Det er noe rustikt og uforgjengelig over en hagehelle med mose i kantene og alger på overflaten og delvis frilagte steiner. Betonghellen blir en integrert del av hagemiljøet. Gamle slitte fortausheller får også mange rosende ord av landskapsarkitekter. Belegningssteiners og hellers utseende forandres med tiden, på grunn av slitasje og tilskitning. Ved stor slitasje fra kjøretøyer vil steinene bli mer synlige i overflaten.

Spør oss gjerne om forskjellige typer belegningsstein – og vi kan bli enige om hvilke type som passer best til å dekorere ditt uteareal med.

Murertjenester

AO Stenleggeren AS utfører tjenester innen betong og steinlegging. Vi har spesielt lang erfaring innen flislegging, og kan hjelpe deg med ditt drømmebad. Les mer om våre tjenester under:

Flislegging

Fukt- og råteskader i våtrom er et velkjent, dyrt og uønsket fenomen man helst vil være foruten. Ved legging av fliser i våtrom stilles det høye krav til både forarbeid og utførelse for å unngå akkurat dette. AO Stenleggeren AS utfører flislegging på en sikker og riktig måte, og vi garanterer for kvalitet.

Gulvstøp

AO Stenleggeren AS tilbyr støp av betonggulv. Betonggulv har flere bruksområder; trenger du et kjellergulv, et garasjegulv eller et lagergulv? Spør oss.

Støttemurer og ringmurer

AO Stenleggeren AS støper alle typer støttemurer og ringmurer i betong.

Pussing av mur

Pussing av mur er en ganske enkel jobb, men man må kunne det for å oppnå et bra resultat. Overflaten kan lett bli skjev og bulkete dersom jobben utføres på feil vis. Vi utfører pussing med en erfaren hånd, og du kan forvente å få et optimalt resultat.